Tiilikatto

Tiilikattoremontti ja tiilikaton uusiminen Turku

Tiilikaton yksi parhaimpia puolia on sen kestävyys. Tiilikattojen remontit tehdään aina parhaimpia ja laadukkaimpia kattomateriaaleja käyttäen. Tiilikatto sopii erityisesti tukevasti rakennettujen talojen kattomateriaaliksi. Tiilikatto imee itseensä myös liikenteestä syntyvää melua.

Tiilikatto tuo arvokkaan ilmeen talollesi

Perinteinen ja suosittu tiilikatto istuu Suomalaiseen maisemaan pitäen talosi rakenteet kuivana vuoden ympäri. Tiili sopii materiaalina vaihtuviin olosuhteisiin ja lämpötiloihin. Tiilikatto tulee huoltaa, pestä ja maalata tasaisin väliajoin. Hyvin huollettuna tiilikatto kestää 50 vuotta.

Tiilikaton pesu ja maalaus

Miten tiilikattoa tulisi hoitaa? Tiilikattoa huolletaan vuosittain poistamalla sammalet ja muu lika, jota on kertynyt kattotiilien päälle. Samalla poistetaan räystäskouruihin kertyneet roskat. Sammaleenestolle tarkoitetun pintakäsittelyn vuoro tulee, kun tiilikatto on noin kymmenvuotias. Uusi maalipinta on omiaan turvaamaan tiilikaton pitkää ikää.

Tiilikattoremontin sijaan katollesi saattaa riittää katon huolellinen peseminen, sammalten poistaminen ja uuden maalipinnan maalaaminen. Pyydä meidät kohteeseen niin tiedät, mitä kattosi tarvitsee.

Haluatko helppohoitoisen, äänettömän ja pitkäikäisen vesikatteen talollesi?

Asennamme kattotiilet aluskatteineen niin uudis-, kuin saneerauskohteisiin. Käytämme Monierin kestäviä, Suomen sääolosuhteet huomioon ottaen valmistettuja betonitiiliä. Läpivärjättyjen tiilien värivalikoima on laaja - valitse katolle oma suosikkisi luonnonläheisistä sävyistä. Palvelemme Turun lisäksi Kaarinassa, Naantalissa, Raisiossa sekä muualla Varsinais-Suomessa.

Pähkäiletkö peltikaton, tiilikaton tai konesaumakaton välillä? 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous uudesta tiilikatosta! »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ravintola Pohjakulma sijaitsee Rymättylässä Poikon kylässä vanhassa, vuonna 1904 rakennetussa vanhassa kyläkoulussa.

Stefan Siljamäki ja Marjut Kyyrö

Lue koko tarina »

Palvelemme asiakkaitamme 25 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ilmainen kartoitus­käynti

Aloitamme kattoremontin kartoituksella kohteessa. Kartoitus on sinulle ilmainen. 

Avoimet työpaikat

Haemme kasvavaan toimintaan lisää ahkeria myyjiä sekä kattoasentajia!

Hyödynnä kotitalous­vähennys

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä jopa 2400 euroa henkilöä kohden.