Kattoremontti yksityiskotiin Naantalin Särkänsalmentiellä

ke huhtik. 10 14:02:00 2019

Urakoitsija: J. Koski Oy
Loppuasiakas: Jan Boris ja Anja Öström

Meidän työmaalla liikkui aina ammattitaitoista ja ystävällistä väkeä jonka lisäksi pysyttiin sovitussa aikataulussa.” Jan kiittää.

 

Kattoremontti yksityiskotiin Naantalin Särkänsalmentiellä

Naantalin kauniissa maisemissa Särkäsalmentiellä sijaitsee vuonna 1945 rakennettu omakotitalo. Jan Boris Öströmin yksityisomistuksessa olevaan kotiin kilpailutettiin tekijää kattoremontille. Pöydällä oli lopulta neljä erilaista vaihtoehtoa.

“Meille oli tärkeää, että kattoremontin tekijä omaa kokemusta vaativista kohteista. Urakan loppuhinnan sijaan keskityimme tutustumaan palveluntarjoajien referenssikohteisiin, joita onneksemme löytyi lähikuntien alueilta.”

Jan kertoo, että päätös kumppanin valinnasta oli lopulta helppo. “J. Koski Oy valittiin kumppaniksi, sillä heidän saneeraamiin kohteisiin oli helpoin tutustua. Kattoremontteja oli tehty lukuisille erilaisille katoille Naantalissa. Pääsimme halutessamme haastattelemaan loppuasiakasta samalla, kun tutustuimme läheltä työn jälkeen.”

J. Koski Oy:n osaaminen korostuu vaativien kattoremonttien toteuttamisessa.

Janin kohteesta löytyi Kupittaan Saven tiilistä rakennettu tiilikatto, jota lähdettiin remontoimaan purkutöiden jälkeen. Remontoitavaa kattopinta-alaa löytyi yli 300m2 edestä.

“Remontti aloitettiin purkamalla vanha tiilikatto. Päreet jätettiin paikoilleen, jonka lisäksi se suoristettiin. Rimojen ja hengittävän aluskatteen asennuksen jälkeen päälle laitettiin uudet, ranskassa valmistetut, Monier kattotiilet.” Jan kertoo hyvin menneen remontin eri vaiheista. “Viimeisenä uusittiin sadevesijärjestelmät, kourut sekä syöksyt ja asennettiin tarvittavat kattoturvatuotteet.”

Onko J. Koski Oy:n toiminnassa jotain, mikä kaipaisi muutosta?

“Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Meidän työmaalla liikkui aina ammattitaitoista ja ystävällistä väkeä jonka lisäksi pysyttiin sovitussa aikataulussa.” Jani kiittää.

Esiintyikö projektin aikana jotain, mikä aiheutti ylimääräistä työtä?

“Näinkin suuren kohteen ollessa kyseessä oli selvää, että kattoa vaihtaessa sieltä voi löytyä jotain ylimääräistä paikattavaa. Niin kävi tälläkin kertaa." Jan muistelee. “Meidän saama tarjous ja urakkahinta piti lähes loppuun asti, vaikka matkalla tuli vastaan lahoamisen merkkejä, joita piti tutkia ja sieltä löytyvät ongelmat ratkaista.” Jan kiittää, että ylimääräiset syntyneet työt hoidettiin erittäin kustannustehokkaaseen hintaan.

“Voin suositella J. Koski Oy:n palveluita varauksetta kaikin puolin. Palvelu on ystävällistä, toiminta paikallista, työntekijät ovat raudanlujia ammattilaisia, jonka lisäksi heidän tekemiin kohteisiin on helppo tutustua verkkosivujen lisäksi myös paikan päällä. Odotukseni ylitettiin täysin.” Jan päättää.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

J. Koski Oy teki kattoremontin Turun Kakskerrassa historiallisessa kohteessa.

Pirkko ja Pekka Varjonen

Lue koko tarina »

Palvelemme asiakkaitamme 25 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ilmainen kartoitus­käynti

Aloitamme kattoremontin kartoituksella kohteessa. Kartoitus on sinulle ilmainen. 

Avoimet työpaikat

Haemme kasvavaan toimintaan lisää ahkeria myyjiä sekä kattoasentajia!

Hyödynnä kotitalous­vähennys

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä jopa 2400 euroa henkilöä kohden. 

Valitse sinulle helpoin tapa ottaa yhteyttä

Jätä soittopyyntö

 

Laske kattosi hinta laskurilla

Laske kattoremontin hinta laskurilla ja saat hinta-arvion sähköpostiisi

Kattoremontti laskuri ›

Ota kuva katostasi

Lähetä meille kuva katostasi, niin laskemme sinulle tarjouksen kattoa koskevista töistä.

Ota kuva ›