Meren rannalla sijaitsevan perintökohteen katto- ja ikkunaremontti Rymättylässä: “Positiivinen poikkeus rakennusalalla”

ma toukok. 02 09:31:00 2022

Loppuasiakas: Minna ja Juha Kirstilä
Kohde: Rymättylässä 1970-luvun alussa rakennettu kesäasunto, perintökohde Minna Kirstilän vanhemmilta. 

Meren rannalla sijaitseva lautarakenteinen Kirstilän pariskunnan kesäasunto sai uuden katon ylleen J. Kosken tiimin käsistä. Kattoremonttiin ryhtymistä harkittiin pitkään, sillä Minnan vanhemmilta perityllä asunnolla on valtava tunnearvo. Minna ja Juha Kirstilä päätyivät valitsemaan urakkaan paikallisen Rakennus-Saneeraus J. Kosken, sillä firman nimi ja laadukkaasti tehty työ olivat jo aiemmin nousseet esiin esimerkiksi tutun yrittäjäpariskunnan omistaman Ravintola Pohjankulman kattoremontin kautta. Myös eräs heidän mökkinaapurinsakin oli suositellut J. Koski Oy:n palveluita. Katon lisäksi päädyttiin lopulta uusimaan myös päärakennuksen ikkunat. 

Ensivaikutelma on tärkein, ja Jukka Kosken kohdalla se myös piti paikkansa. Välillemme syntyi nopeasti vahva luottamus. Sovituista asioista pidetään kiinni ja apuun voi luottaa myös ongelmatilanteissa, mikä on poikkeuksellista. J. Koskella asiat pyritään ratkaisemaan pitkäjänteisesti.” 

“Lopputuloksena todella tyytyväinen asiakas”

Remontissa laitettiin sekä pää- että saunarakennuksen katot kuntoon ja lisäksi uusittiin päärakennuksen kaikki ikkunat. Päärakennuksessa oli hieman isompi työ, sillä myös katon vanhat eristeet uusittiin. Juha Kirstilä toteaa, että J. Kosken palvelut eivät välttämättä ole halvimmasta päästä, mutta hyvästä työn laadusta ja materiaaleista kannattaa maksaa.     

Koska kohde on tärkeä perintörakennus, luottamuksen merkitys korostuu entisestään, kun työporukalle avataan ovi: “Jukka ja hänen tiiminsä ovat ammattilaisia. Porukka on kouluesimerkki siitä, kun yrityksessä kaikilla on hyvä olla ja se välittyy asiakkaalle asti. Vaatimattomuus ja nöyryys korostuvat ja kaikki asiat käydään huolellisesti läpi. Jukka tiimeineen on ollut monella tapaa pelastus.” 

Remontti valmistui aikataulussa ja budjetti piti eurolleen, mikä on todella tärkeä asia. Koko rakentamisprosessi oli hyvin ammattimainen. Siistiin kuntoon jätetty työmaa oli kirsikkana kakun päällä! Kaiken kaikkiaan koko prosessi oli sujuva ja Kirstilät olivat siihen erittäin tyytyväisiä.

J. Koski on todellakin positiivinen poikkeus rakennusalalla. Lopputuloksena on todella tyytyväinen asiakas. Suosittelemme lämpimästi!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ravintola Pohjakulma sijaitsee Rymättylässä Poikon kylässä vanhassa, vuonna 1904 rakennetussa vanhassa kyläkoulussa.

Stefan Siljamäki ja Marjut Kyyrö

Lue koko tarina »

Palvelemme asiakkaitamme 25 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ilmainen kartoitus­käynti

Aloitamme kattoremontin kartoituksella kohteessa. Kartoitus on sinulle ilmainen. 

Avoimet työpaikat

Haemme kasvavaan toimintaan lisää ahkeria myyjiä sekä kattoasentajia!

Hyödynnä kotitalous­vähennys

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä jopa 2400 euroa henkilöä kohden. 

Valitse sinulle helpoin tapa ottaa yhteyttä

Jätä soittopyyntö

 

Laske kattosi hinta laskurilla

Laske kattoremontin hinta laskurilla ja saat hinta-arvion sähköpostiisi

Kattoremontti laskuri ›

Ota kuva katostasi

Lähetä meille kuva katostasi, niin laskemme sinulle tarjouksen kattoa koskevista töistä.

Ota kuva ›