Uusi punainen katto nosti vanhan kanttorin talon uudelle tasolle Sauvossa

ma toukok. 02 09:29:00 2022

Loppuasiakas: Saara Kanerva perheineen
Kohde: 1930–40-luvulla rakennettu kaksikerroksinen hirsitalo Sauvossa 

Remonttikohteena pari vuotta sitten ostettu vanha kanttorin talo Sauvossa nousi uuteen kukoistukseen, kun siihen toteutettiin pitkään harkittu kattoremontti. Remonttiin oli korkea aika ryhtyä, kun taloon muuttanut Saara Kanervan perheineen huomasi katon jo alkaneen juottaa vettä sisään. 

Saara teki keväällä kartoituksen kattofirmoista ja pyysi tarjouksia eri toimijoilta. J. Koskeen perhe päätyi parhaan tarjouksen ja kätevien rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Toiveissa oli ensin sauvolainen toimija, mutta jo ensitapaamisella Kanervat huomasivat valinnan olleen oikea:

Jukka Koski on toiminnan mies ja herättää luottamusta siihen, että asiat tulevat hoitumaan. Yhteydenpito ja tiedottaminen oli asianmukaista ja pysyimme koko ajan kartalla. Kaikki tiedot tulivat heti, kysymyksiin vastattiin ja aikataulut pitivät. Asiakas kohdataan henkilökohtaisesti”, Saara toteaa ja lähettää erityiskiitokset muun muassa talousasioita hoitavalle Tuija Koskelle. 

”Hyvä mieli hyvän katon lisäksi”

Talon tiilikatto vaihdettiin kevyempään peltikattoon marraskuussa 2021. Rakenteet olivat pysyneet yllättävän hyvinä – kenties osin tiilikaton alla olleen vanhan pärekaton ansiosta. Syystalven sateisuus voi hidastaa työskentelyä, mutta Kanervan perheen kattoremontin aikaan sää sallivat niin hyvin, että remontti valmistui päivän aikataulusta etuajassa. 

Remonttiprosessi eteni ammattitaitoisesti ja sujuvasti, mistä Saara Kanerva antoi tiimille palautetta myös paikan päällä: “Oli hienoa, kun he tekivät arvokkaan työn rivakasti ja olivat ystävällisiä ja osaavia. Kaikki hoitui.” Pyynnöstä kattotiimi korjasi myös muutaman puuosan ylhäältä talon seinustalta ja nikkaroi katon yläharjan päätyihin koristeet. Urakan päätteeksi lopputuloksena oli siisti piha ja kaunis katto. 

Tämä uusi, punainen katto ja villit "syöksytorvet" kohottivat talon profiilia. Katto ei pelkästään pidä vettä, vaan nosti koko talon uudelle tasolle. Se nostaa myös asunnon arvoa varmasti paljon hintaansa enemmän.

Firma teki todella hyvää työtä, ja palvelu oli asiallista ja ystävällistä. Erityisen suuri kiitos siitä, että työporukkaan voi luottaa: homma hoituu ja rahalle saa vastinetta. Voin suositella, saa hyvän mielen hyvän katon lisäksi!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kirstilän pariskunnan kesäasunto sai uuden katon ylleen J. Kosken tiimin käsistä.

Minna ja Juha Kirstilä

Lue koko tarina »

Palvelemme asiakkaitamme 25 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ilmainen kartoitus­käynti

Aloitamme kattoremontin kartoituksella kohteessa. Kartoitus on sinulle ilmainen. 

Avoimet työpaikat

Haemme kasvavaan toimintaan lisää ahkeria myyjiä sekä kattoasentajia!

Hyödynnä kotitalous­vähennys

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä jopa 2400 euroa henkilöä kohden. 

Valitse sinulle helpoin tapa ottaa yhteyttä

Jätä soittopyyntö

 

Laske kattosi hinta laskurilla

Laske kattoremontin hinta laskurilla ja saat hinta-arvion sähköpostiisi

Kattoremontti laskuri ›

Ota kuva katostasi

Lähetä meille kuva katostasi, niin laskemme sinulle tarjouksen kattoa koskevista töistä.

Ota kuva ›